Egy kérdéses millió és Tordai Bence kapcsolata + videó

– Tudják?! Kis párt, nagy hang, jó fizetés. Parlamenti felszólalásaiból biztos ismerik a párbeszédes képviselőt, a parlament önkéntes operatőrét – kezdi videóját a II. kerületi Fidelitas.

Forrás: Facebook2021. 04. 01. 11:02
TORDAI Bence
Tordai Bence (PM) januárban még az orosz vakcina ellen gerjesztette a hangulatot MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tudják. Kis párt, nagy hang, jó fizetés. Parlamenti felszólalásaiból biztos ismerik a párbeszédes képviselőt, a parlament önkéntes operatőrét – kezdi videóját a II. kerületi Fidelitas.

Majd úgy folytatják: az egymillió forint Tordai Bence élettársához, Csillag Zitához köthető, aki eredetileg állatorvosi végzettséggel rendelkezik. Tordai Bence egyébként több fórumon is megerősítette, hogy az ő közbenjárásának köszönhetően lett a hölgy a II. kerületi önkormányzat kerületi fejlesztési bizottságának a tagja. 2019 novembere és 2021 februárja között egymillió forint díjazásban részesült a II. kerületi önkormányzattól. Másfél év alatt öt bizottsági ülésen vett részt, és ezeken is csak kétszer szólalt meg. Majd idén februárban váratlanul lemondott a posztjáról. A képviselő elfogadhatónak tartja, hogy valódi munka és szakértelem nélkül jut valaki jövedelemhez? – teszik fel a kérdést a kormánypárti fiatalok.

– Ráadásul a kerületiek pénzéből.

– Pont ön, képviselő úr?

Várjuk Tordai Bence reakcióját.

(A borítóképen: Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.