időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Hollik: A baloldal miniszterelnök-jelöltje báb lesz Gyurcsány kezében

Nagy Orsolya
2021.05.02. 14:15
Hollik: A baloldal miniszterelnök-jelöltje báb lesz Gyurcsány kezében

Teljesen mindegy, hogy a miniszterelnök-jelölt szerepét Gyurcsány Ferenc kire osztotta, az ugyanúgy báb lesz a kezében, mint 2002 után Medgyessy Péter volt, akit akkor váltott le, amikor hatalmi érdeke azt szolgálta. Ne legyen kétsége senkinek, most is ugyanazt fogja tenni – figyelmezett videóüzenetében Hollik István.

Gyurcsány Ferenc most kivételesen nem hazudott, és tényleg ő a baloldal valódi vezetője, náluk mindent ő dönt el – mondta el videóüzenetében Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint éppen ezért ez az egész „előválasztásosdi” egy nagy színjáték.

Szavai szerint ennek a színjátéknak a főrendezője maga Gyurcsány Ferenc, aki már rég kiosztotta a szerepeket.

– Napnál is világosabb, hogy a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést. Amikor a balos portálok arról írnak, hogy a Jobbik és az MSZP például biztos nem indít jelöltet minden körzetben, az is azt mutatja, hogy ők Gyurcsánnyal már előre lebeszélték, hogy ki melyik választókerületet kapja. Itt valódi lehetőség nincsen – mutatott rá a kormánypárti politikus, aki kitért arra is: meglehet, hogy az előválasztásnak csúfolt színjáték forgatókönyvét a baloldali választók nem ismerik, ám Gyurcsány Ferenc azt már rég megírta.

– Éppen ezért teljesen mindegy, hogy a miniszterelnök-jelölt szerepét kire osztotta, az ugyanúgy báb lesz a kezében, mint 2002 után Medgyessy Péter, akit akkor váltott le, amikor hatalmi érdeke azt szolgálta. Ne legyen kétsége senkinek, most is ugyanazt fogja tenni – zárta videóüzenetét Hollik István.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.