Élő közvetítés
Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Hollik István: Nincs másik Gyurcsány

„15 éve hangzott el az őszödi beszéd. Gyurcsány Ferenc azóta is a baloldal vezetője. Ez a baloldal ugyanaz, mint a régi. Nincs semmi változás” – írja Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a hivatalos közösségi oldalán megosztott őszödi beszédet felidéző videóhoz.

Forrás: FACEBOOK.COM/HOLLIKISTVAN2021. 05. 26. 15:42
Gyurcsány Ferenc
Budapest, 2006. november 25. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszél a Magyar Szocialista Párt választmányi ülésén. MTI Fotó: Beliczay László Fotó: Beliczay László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azaz a baloldalt ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki a saját bevallása szerint végig hazudta a kormányzást, és azzal nyert választást, hogy átverte a magyar embereket. A mai baloldal tehát ugyanaz, mint a régi. Nincs változás”

– összegzett bejegyzésében Hollik István.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.