XXI. Század Intézet: A pedofilellenes törvény szuverenitáskérdés

Az Országgyűlés megszavazta a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről szóló törvényt, amelyet a hazai és nemzetközi balliberális erők melegellenesnek titulálnak. Noha az elfogadott szabályozás a gyerekek neveléséről, és nem a homoszexuálisokról szól, a globalista erők újra támadásba lendültek, ismét pellengérre állítva a magyar szuverenitáspárti kormányt – hívja fel a figyelmet a XXI. Század Intézet legfrissebb elemzésében. Mint írják, világossá vált, hogy a migrációs válsághoz hasonlóan szuverenitáskérdésről van szó, és a nemzetközi erők aknamunkája ellenére Magyarország nem enged a progresszív napirend nyomásának. 

Magyar Nemzet
Forrás: XXI. Század Intézet2021. 07. 06. 14:27
A participant dressed in drag poses for a picture with a child during the "Drag Queen Story Hour" event, which according to organizers involves participants reading stories to children for an hour, in downtown Monterrey
Több esetben is kiderült, hogy a gyermekek szexuális indoktrinációját végző drag queenek elítélt erőszaktevők. Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2015-ös migrációs válság következtében új frontvonal jött létre Európában: a nemzeti önrendelkezés elvére hivatkozó, a hagyományos értékeket védelmező szuverenitáspárti erők végérvényesen szembe kerültek a nemzetek feletti érdekeket képviselő, identitásnélküli olvasztótégely létrehozását célként kitűző globalistákkal. Ez a 2015-ben kialakult törésvonal egyértelművé tette, hogy nincs meg az értékek egysége Európában, ami minden korábbinál jobban kiélezte az ellentéteket az unió nyugati és keleti tagállamai között – mutat rá a XXI. Század Intézet elemzése.

A gyermekek védelme az első

Orbán Viktor korábban a migráció kapcsán is kifejtette, hogy a nyugat-európai országoknak jogában áll multikulturális társadalomban élni, viszont Közép-Európának ugyanezen jog megadatik, ami alapján a térségben élők szabadon dönthetnek arról, hogy egy vallásilag és kulturálisan heterogén társadalomban akarnak-e élni. Ugyanezen analógia mentén, a miniszterelnök Szamizdat 11. címet viselő írásában amellett érvel, hogy a „szivárványos országoknak joguk van túllépni a bináris, férfi-nő, anya-apa rendre épülő társadalmi berendezkedéseken”, azonban nem kérdőjelezhetik meg más országok azon döntését, hogy a zsidó-keresztény hagyományokon nyugvó európai családmodell alapján szervezzék közösségeiket. Az elemzés hangsúlyozza:

a magyar kormány több mint egy évtizede demokratikus, kétharmados felhatalmazással rendelkezik, így az általa meghozott törvények erős társadalmi legitimációval rendelkeznek.

A pedofilellenes törvény nyilvánvalóan azért váltotta ki az LMBTQ-lobbi haragját, mert a szabályozás megtiltja, hogy álcivil szervezetek az iskolai szexuális felvilágosítás során a nemváltoztatást vagy a homoszexualitást népszerűsítsék.

Több esetben is kiderült, hogy a gyermekek szexuális indoktrinációját végző drag queenek elítélt erőszaktevők
Fotó: Reuters

A progresszívek évek óta küzdenek azért, hogy érzékenyítő kurzusaikat oktatási-nevelési intézményekben propagálhassák, amely céljukat a nyugati világban egyre inkább sikerre is viszik

Az Egyesült Államokban már óvodásoknak is tartanak úgynevezett drag queen felolvasóórákat, ahol hiperszexualizált, nőimitátor férfiak népszerűsítik a társadalom többségére jellemző heteroszexuálistól eltérő szexuális irányultságokat (és sok esetben devianciákat is).

Több esetben is kiderült, hogy a gyermekek szexuális indoktrinációját végző drag queenek elítélt erőszaktevők. Továbbá az is jelentős veszélyt jelent, hogy az LMBTQ-lobbi által nyilvánosan szexualizált, erőteljesen erotikus szubkultúrába bevont drag gyerekek nagyobb eséllyel keltik fel a pedofilok figyelmét. A drag queen „világba” 11 évesen belecsöppenő, autista kisfiú, Desmond Napoles (aki Desmond is Amazing művésznéven vállal fellépéseket) esete bizonyítékul szolgált erre.

Egyre több a nemátalakító műtét

Egy 2018-as tanulmány szerint az Egyesült Államokban mindössze 2016 és 2017 között megnégyszereződött a biológiai nőkön végzett nemátalakító műtétek száma, míg a nemi diszfóriában szenvedő brit lányok aránya 4400 százalékkal nőtt egy évtized alatt. A kutatás szerint a számok drasztikus megugrása a társaktól jövő nyomásnak, illetve a genderideológia térhódításának köszönhető, amely az olyan legalapvetőbb kamaszkori problémákban, mint a szorongás vagy az időszakos depresszió is a nemváltás szükségességét javasolja megoldásként.

Félremagyarázzák a törvényt

A XXI. Század Intézet elemzése hangsúlyozza: a nyugati világban már az is elfogadottá vált, hogy

az LMBTQ-lobbi befolyása alá vont gyerekek már a serdülőkorban saját döntésük alapján pubertásblokkolót szednek vagy nemátalakító műtétekről döntenek, mielőtt egyáltalán kialakulna szexuális identitásuk.

Ezen életre szóló – és sokszor visszafordíthatatlan – döntéseket „civil” szervezetek, pszichológusok és radikálisan progresszív tanáraik ajánlása nyomán hozzák meg. A nemrégiben elfogadott magyar szabályozás pontosan az ilyen jellegű nyugati jelenségek beszivárgása ellen küzd, és védi a szülők jogait a gyerekeket érő káros, szexuális hatásoktól. Ezáltal az önrendelkezés megjelenik a szülők szintjén is, hiszen a törvény által gyermekeik autonómiájának kifejlesztésében szélesebb jogköröket kapnak, amibe sem más országok, sem nemzetek feletti NGO-k nem szólhatnak bele. Magyarország toleráns, nyitott ország, azonban a progresszív napirend politikai nyomásának nem hajlandó engedni.

Ma Magyarországon a büntetőjog nem üldözi és nem diszkriminálja a homoszexualitást, szabadon lehet homoszexuális felvonulást szervezni, egyesületet alapítani vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élni.

Továbbá mindenki szabadon kifejezheti szexuális identitását, hiszen a magyar törvények a szexuális kisebbségek számára

is biztosítják az alkotmányos alapjogok gyakorlását.

A magyar kormány paradigmaváltása hazánkat belülről, szuverén módon irányított országgá tette
Fotó: Bruzák Noémi/MTI

A pedofilellenes törvény szándékos félremagyarázása nem veszi figyelembe azt az alapvető tényt, hogy a törvény nem szabályozza a felnőttek életmódját, mindössze a szülők gyermeknevelési jogait védi, amely nem mellesleg összhangban áll az Európai Unió Alapjogi Charta 14. cikkének 3. pontjával. Ennek értelmében az uniónak tiszteletben kell tartania a szülők azon jogát, hogy gyermekeik nevelését és tanítását vallási és pedagógiai meggyőződésüknek megfelelően biztosítsák. A magyar kormány érvelését azonban a brüsszeli bürokraták figyelmen kívül hagyják és a migrációs válsághoz hasonlóan kötelezettségszegési eljárás indítását tervezik Magyarország ellen, ezennel a kisebbségek védelmének sérelmére hivatkozva.

Szuverén nemzetek szövetsége

A határok védelme, a családjogi kérdések, továbbá az oktatás tartalmának és szervezeti felépítésnek meghatározása mind tagállami hatáskörbe tartoznak. Mindezt az EU-ban működő szubszidiaritás elve is megerősíti, vagyis, hogy az egyes döntéseket a polgárokhoz lehető legközelebb kell meghozni.

A korábban kívülről irányított, eladósított, kvázi gyarmatként kezelt Magyarország a 2010 óta regnáló konzervatív magyar kormány paradigmaváltása következtében belülről, szuverén módon irányított országgá tette.

Az elmúlt évtized szuverenitásért folytatott harcai rendre bizonyították, hogy Magyarország többé nem kíván a Nyugat gyarmata lenni, és a kezdetben lesajnált gondolat ellenére nemcsak a saját lábán képes megállni, hanem az egész közép- és kelet-európai régión túl – adott esetben – egész Európa számára képes példamutatóan viselkedni.

A XXI. Század Intézet elemzése teljes terjedelmében a linkre kattintva olvasható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.