Elhatárolódtak a pedofilokat mentegető baloldali elemzőtől

Deák Dániel: Ezzel az emberrel nem vagyok hajlandó egy műsorban mutatkozni!

Forrás: HÍR TV, Facebook2021. 08. 12. 20:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Publicus Intézet ügyvezető igazgatója szerint lehet érzékenyíteni a pedofíliával szemben is. Pulai András, a balliberális kötődésű elemzőközpont vezetője a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában azt mondta, a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel – számolt be a Hír TV.

„Egyrészt bűncselekmény, másrészt a tudomány mai állása szerint betegség. A kettő együtt alkalmas arra, hogy valaki tényalapú vagy művészszerű alkotásban mutassa be azt a szenvedést, amit sok pedofil beteg is átél”

– hangsúlyozta az elemző, akinek meggyőződése, hogy a katolikus egyház a melegágya a pedofíliának. Pulai a műsorban arra reagált, hogy az egyik streamingszolgáltató egy olyan filmet tűzött műsorára, amely nyíltan a pedofília iránt érzékenyít.

Én innentől kezdve ezzel az emberrel nem vagyok hajlandó egy műsorban mutatkozni

– írta közösségi oldalán az eset kapcsán Deák Dániel. A politikai elemző azt is megemlítette, hogy az elmúlt hónapokban nem is vállalt vele vitát baloldali kollégája. 

– Minden jobboldali kollégának javaslom: gondolja át, legitimálja-e ezt az egyház- és vallásellenes, illetve egy normális társadalomban elfogadhatatlan gondolkodásmódot azzal, hogy leül Pulai Andrással egy asztalhoz – javasolta. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.