időjárás 23°C Ottó 2022. július 2.
logo

Elhatárolódtak a pedofilokat mentegető baloldali elemzőtől

Ternovácz Áron
Forrás: HÍR TV, Facebook
2021.08.12. 20:44 2021.08.13. 00:47
Elhatárolódtak a pedofilokat mentegető baloldali elemzőtől

Publicus Intézet ügyvezető igazgatója szerint lehet érzékenyíteni a pedofíliával szemben is. Pulai András, a balliberális kötődésű elemzőközpont vezetője a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában azt mondta, a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel – számolt be a Hír TV.

„Egyrészt bűncselekmény, másrészt a tudomány mai állása szerint betegség. A kettő együtt alkalmas arra, hogy valaki tényalapú vagy művészszerű alkotásban mutassa be azt a szenvedést, amit sok pedofil beteg is átél”

– hangsúlyozta az elemző, akinek meggyőződése, hogy a katolikus egyház a melegágya a pedofíliának. Pulai a műsorban arra reagált, hogy az egyik streamingszolgáltató egy olyan filmet tűzött műsorára, amely nyíltan a pedofília iránt érzékenyít.

Én innentől kezdve ezzel az emberrel nem vagyok hajlandó egy műsorban mutatkozni

– írta közösségi oldalán az eset kapcsán Deák Dániel. A politikai elemző azt is megemlítette, hogy az elmúlt hónapokban nem is vállalt vele vitát baloldali kollégája. 

– Minden jobboldali kollégának javaslom: gondolja át, legitimálja-e ezt az egyház- és vallásellenes, illetve egy normális társadalomban elfogadhatatlan gondolkodásmódot azzal, hogy leül Pulai Andrással egy asztalhoz – javasolta. 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.