Fidelitas: A Gyurcsány vezette baloldal folyamatosan a sport ellen kampányol

Az olimpia véget ért és a kiváló magyar sportolóink most is óriásit küzdöttek, sporttörténelmi sikert értek el. A Fidelitas továbbra sem hagyja szó nélkül a baloldali pártok sportellenes megnyilvánulásait, hiszen a Gyurcsány vezette baloldal folyamatosan a sport ellen kampányol – írta közleményében a Fidelitas.

2021. 08. 11. 14:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidelitas legújabb akcióján készült videójában hívja fel a figyelmet a baloldali politikusok kétszínűségére, akik megpuccsolták a budapesti olimpiát és úgy támadnak minden sportberuházást, hogy közben álszent módon ott pöffeszkednek a mérkőzéseken. 

 

A nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezete szerint, ha ez nem lenne elég, 

mindeközben a közösségi médiában like-vadász posztokkal próbálnak fürdőzni sportolóink sikereiben.

 

A Fidelitas hangsúlyozta: a baloldal csak uszítani képes, nem érdekli őket a nemzeti sport sikere. 

Ne feledjük, hogy a 2022-es választás tétje a magyar sport megmaradása is

 – húzták alá.

 

Az ifjúsági szervezet emellett egy rövid videóban ismertette azokat a fejlesztési eredményeket, amelyeket a magyar kormány az elmúlt tizenegy év alatt a hazai sport területén ért el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.