Leszbikus címlappal pózol templomban Lukácsi Katalin

„Jézussal közösen szeretnék olvasni vallomásokat a szerelemről” – közölte a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke – írja a Mandiner.

Forrás: MANDINER2021. 08. 19. 8:35
null

„Jézussal közösen szeretnék olvasni vallomásokat a szerelemről” – közölte a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke – írja a Mandiner.

Ahogy korábban a Mandiner is lehozta, az Elle legutóbbi száma háromféle címlappal jelent meg. Az egyiken egy homoszexuális pár, a másikon egy leszbikus, a harmadik pedig egy heteró pár fotójával a címlapon. A Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke most közösségi oldalán osztott meg ezzel kapcsolatban egy képet, amelyen a női lap leszbikusokat ábrázoló címlapjával pózolt egy templom előterében.

Lukácsi meg is magyarázza a kép jelentését, felteszi a kérdést: 

Most bűnt követek el, vagy csak törvényt sértek, hogy Jézussal közösen szeretnék olvasni vallomásokat a szerelemről az Eucharisztia bensőséges, pislákoló társaságában?

A bejegyzésben megemlíti a címlapon szereplő Jordán Adél és Székely Kriszta kapcsolatát – amelyben szerinte „nem egyértelmű a monogámia melletti elköteleződés”. Ezzel kapcsolatban úgy folytatja:

ez nem jelenti azt, hogy az LMBTQ-emberek ne vágynának az egész és teljes embert felölelő társkapcsolatra, mint amelyre az Isten vágyik az emberekkel.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.