Dobrev Klára szerint elkezdődött a változás

Hivatalosan is bejelentették, hogy Gyurcsány Ferenc felesége nyerte a baloldali előválasztás első fordulóját.

Magyar Nemzet
2021. 09. 30. 22:19
null
20210617 budapest XVI kerulet dobrev klara DK lakossagi forumot tart havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előválasztáson részt vett 600 ezer ember veszi majd fel a harcot a jövő évi választáson – mondta Dobrev Klára csütörtökön este tartott sajtótájékoztatóján, amelyen hivatalosan is bejelentették, hogy a DK jelöltje nyerte meg a baloldali előválasztás első fordulóját. Gyurcsány Ferenc felesége gratulált minden egyéni jelöltnek, mondván nélkülük nem lett volna előválasztás. Dobrev Klára külön is kiemelte a női képviselőjelölteket. 

Gratulálok, hölgyeim! Változtassuk meg az országot együtt

 – mondta.

A DK miniszterelnök-jelöltje köszönetet mondott az előválasztáson elinduló miniszterelelnök-jelölteknek is, és azt hangoztatta, hogy egy tisztességes versen van mögöttük.

A változás elkezdődött 

– fogalmazott Dobrev klára a második forduló kapcsán, és kijelentette, meg sem állnak a 2022-es választási győzelemig.

A győztes jelölt férje, Gyurcsány Ferenc az eseményen arról beszélt, hogy a DK a kezdetektől abban hisz, hogy sokfajta hazafias és európai demokratikus áramlat együttműködése adhatja meg a Fidesz kormányzására a hatékony, nemzeti választ.

Nincs alku a Fidesz világával – szögezte le.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.