Hidvéghi Balázs: Az európai baloldal legális migrációs útvonalakat követel

Ismételten a tömeges migráció mellett foglalt állást a baloldal.

Forrás: Facebook / Hidvéghi Balázs2021. 09. 02. 15:04
Refugees and migrants from the camp of Moria march towards Mytilene during a protest over the camp's conditions, near the city of Mytilene, on the Greek island of Lesbos
Egyik táborból a másikba költöztetik a bevándorlókat a túlzsúfoltság miatt Fotó: Elias Marcou Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bevándorláspárti szeánsszal indult az ősz Brüsszelben. Az Európai Parlament baloldali többsége csütörtökön azt követelte egy bizottsági ülésen, hogy az EU hozzon létre legális migrációs útvonalakat

– írta legújabb Facebook-bejegyzésében Hidvégi Balázs. A Fidesz európai parlamenti képviselője közölte: így nyugodtan érkezhetnek majd az emberek Afrikából és a Közel-Keletről.

Kerek perec megmondták azt is, hogy miért akarják ezt: Európában nem születik elég gyermek, ezt szerintük bevándorlókkal kell pótolni. Ráadásul több helyen úgyis munkaerőhiány van, a migráció szerintük ezt is megoldaná 

– tette hozzá a kormánypárti politikus.

Hidvégi Balázs szerint néhány jobboldali képviselő maradt a racionalitás talaján, és megpróbált azzal érvelni, hogy például Spanyolországban vagy Görögországban így is 15 százalék fölött van a munkanélküliség, ezért lehet, hogy nem most kellene migránsok ezreit a kontinensre zúdítani.

A bevándorláspárti baloldalt azonban holmi valóság szokás szerint nem zökkentette ki a mantrájából.

„Ők bevándorlókontinenst akarnak csinálni Európából. Ezzel szemben mi csakis a magyar családokban és a magyar dolgozók munkájában hiszünk. És amíg a Fidesz-KDNP van kormányon, addig ez így is marad Magyarországon” – zárul Hidvéghi Balázs nyilatkozata.

Borítókép: Elias Marcou

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.