Jakab Péter szerint Magyarországnak vidéki miniszterelnökre van szüksége

A Jobbik elnökének bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy Magyarországnak jelenleg is vidéki születésű miniszterelnöke van.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 09. 22. 19:05
JAKAB Pter
Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke. Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországnak vidéki miniszterelnökre van szüksége, mert előválasztást Budapestről is lehet nyerni, de választást csak vidékről – jelentette ki a Facebook-oldalán közvetített videójában Jakab Péter, amikor leadta előválasztási szavazatát Miskolcon, így buzdítva az embereket arra, hogy őt válasszák meg hazánk következő kormányfőjének.

– Nem árulok el nagy meglepetést, miniszterelnök-jelöltként egy borsodi srácra szavaztam, aki most is itt él Miskolcon, ismeri a vidék problémáit,

a parlamentben soha nem hátrál meg, mindig kőkeményen nekimegy Orbán Viktornak, de az ellenzéki szövetségeseivel szemben kompromisszumkész az ország érdekében – méltatta magát a Jobbik elnöke.

Heves érvelése közepette viszont a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének elkerülhette a figyelmét, hogy nemcsak ő vidéki, hanem Magyarország jelenlegi miniszterelnöke, Orbán Viktor is, aki Székesfehérváron látta meg a napvilágot, és élete egy részét Felcsúton és Alcsúton töltötte, de példának okáért hazánk bukott miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc is Pápáról, míg vetélytársai, Karácsony Gergely Nyírbátorból, Márki-Zay Péter pedig Hódmezővásárhelyről származik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.