Kocsis Máté: Nincs két baloldal!

Egy rövid, ütős, hatásos videóban mutatta be a magyarországi baloldalt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: Facebook / Kocsis Máté2021. 09. 28. 8:35
null
20210527 budapest kocsis mate havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Van, akit felháborít, van, akiben szánalmat kelt, és van, aki csak nevet rajtuk. Akárhogy is, érdemes így, egyben megnézni” – írta a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében a Fidesz frakcióvezetője.

Rövid videó a Gyurcsány vezette baloldal tagjairól, terjesszék!

 – hívta fel a figyelmet a frakcióvezető, megjegyezve: „Erőszakos, fenyegetőző, szétszakító, hamis társaság. »Politikusok«, akik a hatalomért mindenre képesek. Hatalomból még inkább. Mind olyanok, mint a vezérük. Amikor ők kormányoztak, tönkretették és eladósították az országot, átverték a magyarokat. Ma újra hazudnak, provokálnak és uszítanak. Semmit sem változtak, ezért fogjuk újra legyőzni őket jövő tavasszal. Ettől félnek a legjobban, a hétszázát!”

Nincs két baloldal!

– húzta alá. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.