Méregdrága brüsszeli magániskolába járatja kisfiát a DK-s képviselő

A belgiumi oktatási intézmény évi regisztrációs díja három- és négymillió forint között mozog.

Magyar Nemzet
2021. 09. 01. 18:28
MOLNÁR Csaba
Budapest, 2019. április 14. Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezetõ alelnöke, európai parlamenti képviselõje, a párt EP-listájának második helyezettje beszédet mond a DK európai parlamenti kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2019. április 14-én. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évi hárommilliós magániskolából aggódik Gyurcsány embere a magyar oktatásért 

– írta közösségi oldalán Bohár Dániel. A Pesti TV műsorvezetője ismertette:

miközben nemrég Molnár Csaba, 

a DK európai-parlamenti képviselője még arról ömlengett, hogy a magyar családoknak aközött kell választaniuk, hogy megélnek vagy taníttatják a gyermeküket, kisfia Brüsszel egyik legdrágább magániskolájába jár.

 A Brussels International Chatolic School általános magániskolájának évi regisztrációs díja 8950 euró, azaz csaknem hárommillió-száztizennégyezer forint, középiskolai regisztrációs díja pedig akár a hárommillió-nyolcszázezer forintot is elérheti. 

– Így aggódik a baloldal a magyar családokért

– kommentálta az újságíró a DK-s politikus kettős mércéjét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.