Migránsokat segítő embercsempészt fogtak el a rendőrök

Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán állították meg a járőrök a szerb sofőrt.

Forrás: police.hu2021. 09. 10. 7:45
Szatymaz, 2015. szeptember 3. Nmet s magyar rendrk ellenrzik egy embercsempsz autjt az M5-s autplya szatymazi pihenjben 2015. szeptember 3-n. MTI Fot: Kelemen Zoltn Gergely Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei az M7-es autópálya 45-ös kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon csütörtök éjszaka ellenőriztek egy szlovák rendszámú autót, amelyet egy szerb állampolgár vezetett – írja a Police.hu.

Az intézkedés során a jármű utasterében hét pakisztáni, továbbá két indiai állampolgárságú férfi tartózkodott.

A gyanú szerint a gépjármű vezetője az illegális migránsoknak segítséget kívánt nyújtani abban, hogy Magyarországon keresztül Nyugat-Európába jussanak. Az ügyben a szerb gépjárművezetővel szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

A borítókép illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.