Több migránscsoport próbált bejutni az országba

Az elmúlt néhány órában összesen 67 külföldit tartóztattak fel a rendőrök csak Bács-Kiskun megyében.

Forrás: police.hu2021. 09. 10. 8:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendőrség járőrei a honvédekkel és az ásotthalmi mezőőrökkel együttműködve csütörtök éjszaka Ásotthalom és Szeged-Gyálarét külterületein két csoportban, összesen 23 határsértőt tartóztattak fel – írja a Police.hu

A csoport tagjai afgán és szíriai állampolgárok voltak.

Ugyanitt, már hétfő éjjel további négy csoportban 54 határsértőt fogtak el a rendőrök. A csoport tagjai közül szíriai, afgán, török, egyiptomi és iraki állampolgároknak vallották magukat.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 2021. szeptember 9-én Balotaszállás térségében 15 illegális migránst tartóztattak fel, akik bangladesi és afgán állampolgárok voltak – olvasható a rendőrség honalapján.

Madaras közigazgatási területén hétfő hajnalban 16, majd további 19 afgán állampolgárt fogtak el.

Katymárnál pedig 17, magukat szírnek valló határsértőt tartóztattak fel a rendőrök.

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2021. szeptember 10-én 23, afgán és szír állampolgárságú határsértővel szemben intézkedtek Ásotthalom külterületén – írják a honlapon

Borítókép: Határsértő csoportot tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében. Fotó: Police.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.