Videóban mutatkoznak be a Mediaworks tehetségkutató programjának előadói és mentorai

Jelentkezz te is, legyél a legjobb!

Magyar Nemzet
Forrás: facebook.com/mediaworkstehetseggondozas2021. 09. 30. 18:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, gyakorlatorientált tehetséggondozó programot indít hazánk legnagyobb médiavállalata, a Mediaworks Hungary Zrt., amely során a résztvevők a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőiből összeállított előadókkal és mentorokkal dolgozhatnak együtt.

 

A tehetséggondozó program Facebook-oldalára feltöltött friss videóból az is kiderült, kik vannak azok között a neves médiaszemélyiségek között, akik a programban részt vevő fiatalokat gondozzák, segítik, mentorálják, akiktől elleshetik a szakma fortélyait.

A tehetséggondozó programra jelentkezők olyan neves újságírók, szerkesztők, sokat tapasztalt és ismert médiamunkások előadásait hallgathatják, mint Toót-Holló Tamás, a Magyar Nemzet főszerkesztője, Nagy Árpád, a lap főszerkesztő-helyettese, Sitkei Levente külpolitikai újságíró, lapszerkesztő, Tóth Loretta, az újság külpolitikai rovatának szerkesztő-újságírója, Csejk Miklós, a kultúra rovat újságírója, Szentesi Zöldi László, a Demokrata publicistája, Jakubász Tamás, a Mediaworks–Hírcentrum főszerkesztő-helyettese, Ballai Attila, a Mediaworks sportüzletágának igazgatója és Bodnár Gyula, a cég oktatási és fejlesztési igazgatója.

A hallgatókat a videó tanúsága szerint mentorként – többek között – Csekő Imre és Borsodi Attila, a Magyar Nemzet belpolitikai újságírói, Kiss Sándor, a Mediaworks központi online szerkesztőségének főszerkesztő-helyettese és Czirják Imre, a Mediaworks központi print szerkesztőségének főszerkesztő-helyettese segíti majd.

A Mediaworks Tehetséggondozó Program jelentkezési határideje október 15.

Jelentkezz te is, legyél a legjobb!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.