időjárás 5°C Melinda, Vivien 2021. December 2.
logo

Márki-Zay Péter a baloldal embere + videó

Magyar Nemzet
Forrás: facebook.com/fidelitas.hu
2021.10.28. 14:16 2021.11.05. 12:42
Márki-Zay Péter a baloldal embere  + videó

Korponyai Ernő, a Fidelitas helyi vezetője a Facebookon elérhető videóban egyértelművé teszi, hogy Márki-Zay Péter legfeljebb álmában jobboldali. A hódmezővásárhelyi polgármester 2019-ben úgy maradhatott a megyei jogú város élén, hogy a balos pártok, köztük a Gyurcsány-párt támogatták őt, most összefogott a 2010 előtti korszak embereivel és azokkal a baloldali pártokkal, akik mögött Gyurcsány áll.

A Fidelitas hivatalos közösségi oldalára került fel egy friss videó.

A felvételeken a szervezet Csongrád-Csanád megyei elnöke felidézi, hogy

Márki-Zay szerint 2006-ban jogállam volt Magyarországon, ráadásul a baloldali előválasztáson győztes jelölt korábban dicsérte Gyurcsány Ferenc Őszödi beszédét.

Korponyai Ernő, a Fidelitas helyi vezetője a Facebookon elérhető videóban egyértelművé teszi, hogy Márki-Zay Péter legfeljebb álmában jobboldali.

A hódmezővásárhelyi polgármester 2019-ben úgy maradhatott a megyei jogú város élén, hogy a balos pártok, köztük a Gyurcsány-párt támogatták őt, most összefogott a 2010 előtti korszak embereivel és azokkal a baloldali pártokkal, akik mögött Gyurcsány áll.

A nemrég zárult előválasztás után pedig Márki-Zay arról beszélt a bukott miniszterelnök feleségével, Dobrev Klárával, hogy együtt mennek tovább.

Ráadásul a balliberálisokhoz köthető 168 óra hozta le Gyurcsánynak azt a beismerését, hogy Márki-Zay kampányát Soros György pénzelte.

Ha bárki is elbizonytalanodott volna a baloldali miniszterelnök-jelölt hovatartozásáról, kétsége se legyen, hiszen Márki-Zay Péter egyértelműen a baloldal embere, a szálakat pedig a háttérből továbbra is Gyurcsány mozgatja

– szögezik le a Fidelitas videójában, ahol az is elhangzik, hogy senki sem lenne most azok helyében, akiket Gyurcsány felelősségre von a 168 óránál az információk kiszivárogtatása miatt.

(A borítókép forrása: Facebook-videó/képernyőfotó)