Alapjogokért Központ: Nem engedhetjük, hogy a Nyugat sorsára jussunk!

Nemüket megváltoztató gyermekek és szülő férfiak: ez ma Nyugaton a rögvalóság – mutat rá az Alapjogokért Központ videója.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 11. 27. 12:41
A participant dressed in drag poses for a picture with a child during the "Drag Queen Story Hour" event, which according to organizers involves participants reading stories to children for an hour, in downtown Monterrey
Több esetben is kiderült, hogy a gyermekek szexuális indoktrinációját végző drag queenek elítélt erőszaktevők. Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drag queen mesedélután egy könyvtárban, drag queen erotikus tánca gyerekeknek, drag queennek öltözött kisfiú a Pride felvonuláson, gyermeket szülő „férfiak” – csak néhány példa, amelyek megmutatják, hol tart ma a Nyugat, és milyen szörnyű hatással van a gyermekekre az érzékenyítőpropaganda. 

Az Alapjogokért Központ videójában a szörnyű valóságot mutatja be, felhíva a figyelmet arra, hogy

nem engedhetjük, hogy Magyarországon is ez történjen!

Hozzáteszik: „pontosan ezért lesz népszavazás jövő tavasszal, amelyen megvédhetjük gyermekeinket”.

Az Alapjogokért Központ videója a linkre kattintva tekinthető meg. 

Borítókép: Drag queen egy kisgyerekkel (Fotó: Reuters)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.