Feljelentést tesz Budai Gyula

Az országgyűlési képviselő szerint Karácsonynak vissza kellene menni tanítani – ha alkalmazzák egyáltalán.

Forrás: MEDIAWORKS-HÍRCENTRUM2021. 11. 12. 14:09
BUDAI Gyula
Budapest, 2021. szeptember 20. Budai Gyula, a Fidesz kpviselje azonnali krdst tesz fel az Orszggyls plenris lsn 2021. szeptember 20-n. MTI/Sos Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely a fővárosi botrányos ingatlanügyekben valószínűleg vagy mellékszereplő, vagy semmi – mondta Budai Gyula a Mediaworks Hírcentrumának podcastadásában. A fideszes országgyűlési képviselő a Narratíva című műsorban arról is beszélt, hogy az eddig napvilágot látott hangfelvételek alapján feljelentést is tesz befolyással üzérkedés gyanúja miatt.

Budai szerint Karácsony Gergelynek – ha alkalmazzák egyáltalán – vissza kellene mennie tanítani és ott bohóckodhat tovább. A Narratíva című műsorban Heiter Dávid Tamás vendége ezúttal Budai Gyula mellett Deák Dániel volt.

Borítókép: Budai Gyula (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.