Az ünnepek előtt rúgták ki Karácsonyék a kétgyermekes férfit

Nem sokkal karácsony előtt került utcára az a kétgyermekes, családos férfi, aki megkereste a Metropol szerkesztőségét, majd megrázó videóinterjút adott a lapnak.

Forrás: metropol.hu2021. 12. 14. 7:49
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2021. október 23. Karácsony Gergely, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP korábbi miniszterelnök-jelöltje beszédet mond az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már nyár óta tartották bizonytalanságban a főváros vezetői, aztán éppen az ünnepek előtt rúgták ki, többedmagával együtt. Állítása szerint folyamatos a „ritkítás” a budapesti közműcégeknél.

A cégvezetők – olybá tűnik – a fizikai dolgozókra utaznak. A város vezetése a munkásokon spórol, ami látszik is a városon: leszerelt kukák, több szemét és gaz mindenütt – írja a Metropol.

A lap videós interjút készített az egyik fővárosi cégtől elbocsátott alkalmazottal, aki – mivel fél, hogy a városvezetők „utánanyúlnak” – kérte, hogy takarják el az arcát és torzítsák el a hangját, hogy ne legyen felismerhető.

Pillanatkép az interjúból (Forrás: Videa/Ripost)

A munka nélkül maradt férfit különösen felháborítja, hogy miközben az alkalmazottak sorra kerülnek az utcára, egyre hosszabb Karácsony Gergely tanácsadóinak a listája, akik szinte egyáltalán nem járnak be dolgozni az egymillió körüli fizetésekért. Az erről szóló lista körbejár a fővárosi közműcégeknél – olvasható az oldalon.

Az interjú az eredeti cikkben, IDE kattintva tekinthető meg

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.