Volner Párt: A baloldal emelné az adókat és a rezsiárakat, és beengedné a migránsokat

Volner János emlékeztetett arra, hogy Márki-Zay Péter böszmeségnek nevezte a 13. havi nyugdíj bevezetését.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 12. 27. 16:38
VOLNER Jnos
Fővárosi vagyonvesztés - Volner János számvevőszéki vizsgálatot követel Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Bokros-csomag semmi ahhoz képest, amilyen megszorításokra készül Magyarországon a baloldal 

– fogalmazott Volner János, a Volner Párt elnöke a hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten. Az intézkedések hátrányosan érintenék a munkavállalókat, a vállalkozókat, a nyugdíjasokat és a gyermekeket egyaránt - tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

– A baloldal visszaállítaná a progresszív többkulcsos személyi jövedelemadó-rendszert, aminek következtében több tízezer vagy százezer forinttal csökkenne a munkavállalók jövedelme – húzta alá Volner.

A politikus emlékeztetett arra, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje böszmeségnek nevezte a 13. havi nyugdíj bevezetését, és eltörölné a rezsicsökkentést is.

– Márki-Zay Péter, kanadai mintára, migránsbefogadó állammá tenné Magyarországot, szemben a jobbközép erőkkel, amelyek szerint a magyaroknak arra van szüksége, hogy a saját népükkel éljenek egy hazában. A baloldal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt is, ezzel lehetővé téve a meleglobbi nyomulását az iskolákban és az óvodákban 

– sorolta Volner.

Borítókép: Volner János (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.