A baloldali politikusok szerint kevés a bevándorló Magyarországon

Lassan minden napra jut egy olyan baloldali nyilatkozat, amely egyértelművé teszi, hogy a baloldal lebontaná a magyar nemzeti szuverenitást szavatoló déli határzárat. Legutóbb Vajda Zoltán, a baloldal országgyűlési képviselőjelöltje, XVI. kerületi önkormányzati képviselő úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint országunkban kevés a bevándorló. A héten Niedermüller Péter, a DK politikusa is kiállt az illegális migránsok befogadása mellett, vasárnap pedig a baloldal vezetője és kizárólagos főnöke, Gyurcsány Ferenc foglalt állást a migráció mellett. A magyar kormány álláspontja világos: nem a migrációt, hanem a családokat kell kiemelten támogatni – írja az Origó.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 12. 14:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vajda Zoltán, a baloldal országgyűlési képviselőjelöltje, XVI. kerületi önkormányzati képviselő úgy nyilatkozott, hogy meglátása szerint jelenleg Magyarországon kevés a bevándorló.

Vajda Zoltán, a baloldal jelöltje. Fotó: Facebook

Vasárnap Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, a baloldali kizárólagos vezetője bírálta a kormányt migránspolitikáját egy Facebook-posztban.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Egy hétfői interjúban Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármester bírálta a Magyarországot, valamint az EU határát védő határzárat.

Gyurcsány Ferenc irányítja Márki-Zay Pétert. Fotó: Facebook

Októberben Márki-Zay Péter, Gyurcsány jelöltje beszélt arról, hogy beengedné a migránsokat, és kiállt az illegális bevándorlást hatalmas összegekkel támogató Soros György mellett is.

Karácsony Gergely tavaly augusztusban arról is beszélt a Die Zeit nevű német hetilapnak, hogy fontosabbnak tartják az illegális bevándorlók jogát a magyar emberek demokratikus véleményével szemben. Gyakorlatilag elismerte, hogy a baloldal a migránsok jogait védené, de ezt el akarják titkolni a kampányban.

Karácsony Gergely. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Jól látható az, hogy a baloldal felesküdött a nemzetközi baloldalnak, és a korlátlan migráció pártjára állt.

Fotó: Police.hu

Első lépésként elbontanák az ország szuverenitását garantáló, schengeni határt védő műszaki határzárat, hogy majd korlátlanul beengedjék az illegális migránsokat. A magyar embereknek a nemzeti szuverenitásból eredő joguk van eldönteni, hogy kivel kívánnak egy országban élni.  A baloldali politikusok gondosan elhallgatják az információkat a közvélemény elől.

Még véletlenül sem ejtenek egy szót sem a nyugati kulturális átalakulásról, az illegális bevándorlók által generált bűnözéshullámról és az óriási veszélyről, amit magába rejt az illegális, ellenőrizetlen migráció.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.