Elfogták a bulinegyedben verekedőket

A helyszínen elfogták a bulinegyedben vasárnap hajnalban verekedő két férfit a rendőrök – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon hétfőn.

Forrás: MTI2022. 01. 10. 11:28
null
Budapest, 2015. szeptember 20. Rendõrségi helyszínelõk egy szórakozóhelynél a fõváros VII. kerületében, a Dob és Kertész utca sarkán 2015. szeptember 20-án. A szórakozóhelynél verekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverbõl több lövés is eldördült az éjjel. A mentõk egy sérültet kórházba vittek. MTI Fotó: Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, a főváros VII. kerületében, a Dob utcában összeverekedett három férfi vasárnap hajnalban, egyikük életveszélyesen megsérült. 

Az erzsébetvárosi járőrök perceken belül a helyszínre értek, és elfogtak egy 19 és egy 21 éves férfit.

A rendőrök a 21 éves férfit csoportosan elkövetett garázdaság miatt, a 19 évest pedig életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki. Mivel ő nem tett vallomást, a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

A sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, őt a rendőrök egyelőre nem tudták kihallgatni.

Borítókép: rendőrségi helyszínelők egy szórakozóhelynél a főváros VII. kerületében, a Dob és Kertész utca sarkán 2015. szeptember 20-án (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.