Hollik István: A baloldal nem előre-, hanem hátrafelé fejlődik

Szerinte az, hogy Márki-Zay Péter kijelentésének nincs következménye, jól mutatja a baloldal erkölcsi állapotát.

2022. 01. 02. 14:52
HOLLIK István
Budapest, 2019. november 7. Hollik Istvn kormnyszviv a Kormnyinf sajttjkoztatn a Miniszterelnki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajttermben 2019. november 7-n. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan két évtizede annak, hogy Zuschlag János a holokauszttal viccelődött. Akkoriban a baloldalban legalább még volt annyi tartás, hogy elnézést kért, és az érintett szocialista képviselő lemondott minden közéleti tisztségéről. Ehhez képest eltelt két évtized, és azt láthatjuk, hogy a baloldal nem előre-, hanem hátrafelé fejlődik, hiszen ma már semminek sincs következménye az ő térfelükön

– nyilatkozta lapunknak Hollik István Márki-Zay Péter halálkampányára reagálva. A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette, pártjával úgy gondolják, hogy minden egyes ember élete érték, teljesen függetlenül a pártpolitikai hovatartozásától. A politikus sajnálatát fejezte ki annak kapcsán, hogy a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje másképp vélekedik.

– Egy ilyen gátlástalan megjegyzés, miszerint a baloldal kijelölt, közös miniszterelnök-jelöltje attól remél választási győzelmet, hogy az ellenfél szavazói esetlegesen meghaltak, és ezek után nemhogy nem mond le, hanem még bocsánatot sem kér, az jól mutatja a baloldal erkölcsi állapotát

– zárta gondolatait a képviselő. Mint korábban megírtuk, Márki-Zay Péter a Facebookra feltöltött újévi köszöntőjében azt a kérdést boncolgatta, hogy miért lenne több szavazója a Fidesznek most, mint 2018-ban volt. A válaszából kiderült, a baloldal miniszterelnök-jelöltje attól is politikai hasznot remél, hogy a koronavírus sok áldozatot szedett az idősek körében.

– A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok – fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester a videóüzenetében.

Borítókép: Hollik István (Fotó: MTI/ Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.