időjárás 4°C Aida , Karolina 2023. február 2.
logo

Hörcsik Richárd (Fidesz–KDNP) már össze is gyűjtötte az aláírásokat

Forrás: Boon.hu
2022.02.12. 10:41 2022.02.12. 11:23
Hörcsik Richárd (Fidesz–KDNP) már össze is gyűjtötte az aláírásokat

Röviddel az aláírásgyűjtő ívek átvétele után már le is adta a hivatalos országgyűlési képviselő-jelöltséghez szükséges aláírásokat Hörcsik Richárd, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. számú választókerületének Fidesz–KDNP-s jelöltje – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál, a Boon.hu oldalán.

A sátoraljaújhelyi székhelyű helyi választási bizottság a törvényi előírásoknak megfelelően reggel nyolc órakor bocsátotta a pártok és szervezetek jelöltjei rendelkezésére azokat az íveket, amelyeken a támogatók aláírásait gyűjthetik össze annak érdekében, hogy nevük felkerülhessen az április 3-i országgyűlési választás szavazólapjára – derül ki a cikkből.

Hörcsik Richárd – aki jelenleg is a térség képviselője – 54 percen belül összegyűjtötte a hivatalos jelöltséghez szükséges 500 szignó több mint dupláját. 

A honatya a helyszínen az Észak-Magyarország tudósítójának kiemelte: nagy örömet jelent számára, hogy ilyen sok ember fontosnak tartotta támogatásának mielőbbi kifejezését.

Országszerte javában gyűjtik az ajánlásokat a kormánypárti képviselők. Fotó: Katona Vanda

Az aláírásgyűjtést folytatják egészen a törvény által biztosított határidőig, és arra kért mindenkit, hogy aki támogatja az ő, valamint a Fidesz–KDNP-pártszövetség programját, aláírásával is nyilvánítsa ki szimpátiáját.

Borítókép: Hörcsik Richárd, a Fidesz képviselője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.