Hörcsik Richárd (Fidesz–KDNP) már össze is gyűjtötte az aláírásokat

Röviddel az aláírásgyűjtő ívek átvétele után már le is adta a hivatalos országgyűlési képviselő-jelöltséghez szükséges aláírásokat Hörcsik Richárd, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. számú választókerületének Fidesz–KDNP-s jelöltje – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál, a Boon.hu oldalán.

Forrás: Boon.hu2022. 02. 12. 10:41
HÖRCSIK Richárd
Budapest, 2021. december 14. Hörcsik Richárd, a Fidesz képviselõje felszólal az élelmiszerláncot szabályozó törvény módosításának vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sátoraljaújhelyi székhelyű helyi választási bizottság a törvényi előírásoknak megfelelően reggel nyolc órakor bocsátotta a pártok és szervezetek jelöltjei rendelkezésére azokat az íveket, amelyeken a támogatók aláírásait gyűjthetik össze annak érdekében, hogy nevük felkerülhessen az április 3-i országgyűlési választás szavazólapjára – derül ki a cikkből.

Hörcsik Richárd – aki jelenleg is a térség képviselője – 54 percen belül összegyűjtötte a hivatalos jelöltséghez szükséges 500 szignó több mint dupláját. 

A honatya a helyszínen az Észak-Magyarország tudósítójának kiemelte: nagy örömet jelent számára, hogy ilyen sok ember fontosnak tartotta támogatásának mielőbbi kifejezését.

Országszerte javában gyűjtik az ajánlásokat a kormánypárti képviselők. Fotó: Katona Vanda

Az aláírásgyűjtést folytatják egészen a törvény által biztosított határidőig, és arra kért mindenkit, hogy aki támogatja az ő, valamint a Fidesz–KDNP-pártszövetség programját, aláírásával is nyilvánítsa ki szimpátiáját.

Borítókép: Hörcsik Richárd, a Fidesz képviselője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.