Nyílt levélben tették helyre a momentumos jelölt hazudozását

A szentendrei választókerület több polgármestere nyílt levelet írt Buzinkay Györgynek, a baloldal szentendrei országgyűlési képviselőjelöltjének.

Forrás: Origo.hu2022. 04. 01. 21:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ön kampányvideójában úgy minősíti térségünket, hogy az »az elmúlt évtizedben egyenesen visszafejlődött«. E kijelentésével képviselőjelölt úr nemcsak az elmúlt évtized valamennyi polgármesterének és képviselő-testületének, de a lakhelyük fejlődéséért folyamatosan tevékenykedő civilek sok éves munkáját is degradálja

írták a szentendrei választókerület polgármesterei nyílt levelükben Buzinkay Györgynek, a baloldal jelöltjének.

Településeinkért hosszú évek óta dolgozó településvezetőkként vissza kell utasítanunk képviselőjelölt úr minősítését, mely vagy rosszindulatról, vagy nagyfokú tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot

– tették hozzá. Képviselőjelölt úr kijelentésével szemben a valóság az, hogy térségünk és annak települései az elmúlt évtizedben is folyamatosan, jelentős mértékben fejlődtek, a korrekt eljárásnak azt tartanák, ha Képviselőjelölt úr visszavonná valótlan állítását, és elnézést kérne a térség fejlődéséért zárul a levél.

A levelet az alábbi településvezetők írták alá: 

  • Adorján András (Leányfalu polgármestere)
  • Dr. Sajtos Sándor (Tahitótfalu polgármestere)
  • Eőry Dénes (Visegrád polgármestere)
  • Németh Miklós (Pócsmegyer polgármestere)
  • Molnár Csaba (Kisoroszi polgármestere)
  • Molnár Zsolt (Szigetmonostor polgármestere)
  • Peller Márton (Pilisszentkereszt polgármestere)

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Buzinkay György (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.