Varga Judit: Nyitottak maradunk a kölcsönös párbeszédre

Az igazságügyi miniszter szerint beszédes, hogy a liberális sajtó hamarabb értesült a jogállamisági eljárás elindításáról szóló levél tartalmáról.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 04. 27. 18:24
null
2020.09.16. Budapest Varga Judit Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A magyar kormány megkapta a jogállamisági eljárás elindításáról szóló levelet az Európai Bizottságtól. Az persze beszédes, hogy a liberális sajtó hamarabb értesül a levél tartalmáról és elküldésének idejéről, mint maguk a tagállamok” – jegyezte meg Varga Judit a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Biztosítjuk mindenesetre a brüsszeli bürokráciát és a nyugati-liberális sajtót: ahogyan eddig mindig, úgy most is határidőn belül megválaszoljuk a levelet, hiszen a konstruktív és kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédre mindig nyitottak maradunk

– tette hozzá az igazságügyi miniszter.

Mint Varga Judit közölte, a következő kérdésekben azonban nem fognak engedni: Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból, nem hagyhatjuk, hogy a magyar családok fizessék meg a háború árát, gyermekeinket pedig meg fogjuk védeni a genderlobbival szemben.

Mert nekünk most is Magyarország az első!

– húzta alá a miniszter.

Borítókép: Varga Judit (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.