A Mi Hazánk lett a legerősebb ellenzéki párt + videó

A mozgalom Gyurcsány baráti köréből senkire nem kíváncsi.

Forrás: Mediaworks–Hírcentrum2022. 05. 12. 17:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Median kutatása alapján tovább gyengültek a baloldali pártok, és a Mi Hazánk a legnépszerűbb az ellenzéki térfélen. Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese nem kívánta kommentálni a közvélemény-kutatást, és azt Z. Kárpát Dániel is fenntartásokkal kezeli. 

A jobbikos politikus ugyanakkor arról beszélt, hogy sok dolguk lesz, és pozitívumként emelte ki, hogy Jakab Péter nem tűnt el a politikai életből. 

Toroczkai László nem gondolta volna, hogy alig egy hónap alatt az ellenzék legerősebb pártja lesz a Mi Hazánk. A politikus arról is beszélt, hogy a most kilépő jobbikos politikusokat nem várják a Mi Hazánkba, mert Gyurcsány Ferenc baráti társaságából senkit nem látnak szívesen. 

Borítókép: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.