időjárás 24°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Ilyen a siker Karácsony szerint: se konkrét adatok, se minőségi munka

Magyar Nemzet
2022.05.23. 09:46 2022.05.23. 14:22
Ilyen a siker Karácsony szerint: se konkrét adatok, se minőségi munka

A Fidesz–KDNP budapesti frakciója Facebook-posztban reagált Karácsony Gergely egy korábbi interjúban tett kijelentésére. Szerintük a baloldali főpolgármester merész kijelentést tett, amikor is azt mondta: a budapesti közműholding, amely hat fővárosi közműcég összevonásából jött létre, sikeres projekt, és már húsz százalékkal csökkentette működési költségeit.

Láng Zsolt, a Fidesz budapesti választmányának elnöke viszont rávilágított: 

a létrehozott új cég sikerességét egyelőre semmilyen bizonyíték nem támasztja alá, a konkrét számadatokról szóló kimutatást többszöri kérés ellenére sem bocsátották rendelkezésünkre. A friss üzleti terv, illetve a beruházások ütemezése pedig a jövővel kapcsolatban sem ígér sok jót.

Hozzátette azt is: ráadásul a központosított cégek működésének hiányosságaival minden nap szembesülhetünk: a csaknem háromezer leszerelt szemetes most, a turistaszezon kezdetén különösen hiányzik Budapestről.

Nagyotmondás helyett várjuk a bizonyítékokat, kalandozások helyett várjuk a szakmai munkát Karácsony városvezetésétől!

– tette hozzá a Fidesz-KDNP budapesti frakciója.

 

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester  sajtótájékoztatóján a Városháza Parkban 2022. április 8-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.