Kellemes időjárásra számíthatunk

A hőmérséklet csúcsértéke 23 és 28 fok között tetőzik.

Forrás: Met.hu2022. 05. 19. 7:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Derült, napos, száraz idő várható, estefelé érkezhet észak felől kevés fátyolfelhő, de csapadék nem lesz. A Dunántúlon sokfelé megélénkül, az Alpokalján és a Kisalföldön meg is erősödik a déli szél, másutt viszont mérsékelt marad a légmozgás – írja a Met.hu.A hőmérséklet csúcsértéke 23 és 28 fok között tetőzik. Késő estére 12 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: Met.hu

Folytatódik a nyugodt idő, de észak felől már egyre több fátyolfelhő érkezik, azonban csapadékot ezek nem adnak. A déli szél veszít erejéből, de az Észak-Dunántúlon továbbra is előfordulhatnak élénk széllökések. Hajnalban általában 8 és 15 fok közé hűl le a levegő, de a hidegre érzékeny helyeken néhány fokkal ennél hidegebb is lehet.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Flickr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.