Lázár János: Országépítésre mindig vállalkozom

Az új kormányzati pozíciójáról beszélt egy tegnap esti lakossági fórumon a régi-új miniszter.

Magyar Nemzet
2022. 05. 13. 8:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Már tudja Lázár János, hogy milyen szerepet tölt majd be Orbán Viktor ötödik kormányában, de egyelőre csak annyit árult el, hogy 

országépítésre mindig vállalkozom

– számolt be róla a Hvg.hu. A portál egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon kérdezte a régi-új minisztert arról, hogy milyen szerepet szán neki Orbán Viktor ötödik kormányában.

Lázár János hangsúlyozta, hogy ő maga 

a legkisebb munkát is nagy alázattal végzi, 

a kormány névsoráról, és a saját pozíciójáról pedig elmondta, hogy azt majd Orbán Viktor fogja kihirdetni. 

Emlékezetes, a napokban egy munkaebédről osztott meg képet a miniszterelnök, melyen az új kormány lehetséges tagjaival tárgyalt. 

A fotón egymás mellett szerepel Navracsics Tibor, aki 2010–14 között volt fontos miniszter az Orbán-kormányban, és Lázár János, akinek a neve a 2014–18 közötti ciklus kormányzati munkáját fémjelezte, legfőképpen az általa meghonosított kormányinfók felfutása miatt. Érdekesség, hogy Lázár János másik oldalán utódja, a negyedik Orbán-kormány egyik legfontosabb minisztere, Gulyás Gergely foglalt helyet az asztalnál. 

Sajtóhírek szerint egyébként Lázár János építésügyért felelhet miniszterként a hamarosan megalakuló ötödik Orbán-kormányban, ezt erősítheti tegnapi kijelentése is. 

Borítókép: Lázár János Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.