Varju Lászlót fel kellett világosítani arról, mi lenne, ha ők kormányoznának

Ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne.

Magyar Nemzet
2022. 06. 28. 15:14
VARJU László
Budapest, 2020. december 16. Varjú László, a DK vezérszónoka felszólal a jegybank 2019. évi üzleti jelentéséről és beszámolójáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 16-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba. A baloldal el akarta zárni az olajat és a gázt a magyarok előtt, és nem szavazta meg a benzinárstopot sem. A magyarok tudnak tankolni, ráadásul Európa legalacsonyabb árán jutnak üzemanyaghoz” – reagált a Fidesz a közleményében arra, hogy a DK-s Varju László keddi online sajtótájékoztatóján a baloldali Népszava napilapra hivatkozva azt mondta, hetente akár 5-700 benzinkútról is hiányozhat az üzemanyag, holott a piacon nincsenek jelentős ellátásbeli problémák.

A Gyurcsány-párti politikus azt a következtetést vonta le a baloldali lap cikkéből, hogy a kormány folytatja a benzinárstop kivezetését. 

A DK-s képviselő emellett azt állította, a Fidesz az olajipari nagyvállalatokkal összejátszva előbb mennyiségi korlátozásokat hoz, majd mesterséges üzemanyaghiányt idéz elő, hogy minél kevesebben tankoljanak kedvezményes áron.

Borítókép: Varju László (Fotó: Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.