időjárás 31°C Ilona 2022. augusztus 18.
logo

Varju Lászlót fel kellett világosítani arról, mi lenne, ha ők kormányoznának

Magyar Nemzet
2022.06.28. 15:14 2022.06.28. 15:17
Varju Lászlót fel kellett világosítani arról, mi lenne, ha ők kormányoznának

„Ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba. A baloldal el akarta zárni az olajat és a gázt a magyarok előtt, és nem szavazta meg a benzinárstopot sem. A magyarok tudnak tankolni, ráadásul Európa legalacsonyabb árán jutnak üzemanyaghoz” – reagált a Fidesz a közleményében arra, hogy a DK-s Varju László keddi online sajtótájékoztatóján a baloldali Népszava napilapra hivatkozva azt mondta, hetente akár 5-700 benzinkútról is hiányozhat az üzemanyag, holott a piacon nincsenek jelentős ellátásbeli problémák.

A Gyurcsány-párti politikus azt a következtetést vonta le a baloldali lap cikkéből, hogy a kormány folytatja a benzinárstop kivezetését. 

A DK-s képviselő emellett azt állította, a Fidesz az olajipari nagyvállalatokkal összejátszva előbb mennyiségi korlátozásokat hoz, majd mesterséges üzemanyaghiányt idéz elő, hogy minél kevesebben tankoljanak kedvezményes áron.

Borítókép: Varju László (Fotó: Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.