Karácsony Gergely új ellenfelet talált magának

A politikai elemző múlttal rendelkező főpolgármester kiszámolta, kivel kell ujjat húzni.

Forrás: 888.HU2022. 07. 31. 21:24
null
20220413 budapest fovarosi kozgyules havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikai elemző múlttal rendelkező Karácsony Gergely ezúttal jól kiszámolta, kivel kell ujjat húzni.

A főpolgármester nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illette a MÁV applikációját. Az biztosan nem szól vissza neki.

Karácsony Gergely úgy érezhette, itt az ideje dicsekedni a fővárosban elért eredményekkel. Ezért indulatos posztjában döngette egy kicsit a mellét, hogy a főváros applikációja mennyivel jobb a vasúti applikációnál. Ilyenkor aztán az ember eszébe jut, hogy mivel nem büszkélkedhet Karácsony. Amióta ő van, egymást érik a botrányok – állapítja meg a 888 cikke.

A portál emlékeztetett arra, hogy a főpolgármester regnálása alatt leszereltek kukákat, hogy csökkentsék a költségeket, így szemetesebbek lettek a közterek. Visszaengedték a hajléktalanokat az aluljárókba. Gazosan hagyták a fővárosi köztereket, mondván, hogy itt most méhlegelő lesz. Karácsony Gergely hadat üzent az autósoknak, mindenhova életveszélyes biciklisávokat jelölt ki, gondolván, hogy ettől majd mindenki biciklivel akar járni. Nagy forgalmú útvonalakon egyszerre indították el a beruházásokat. Ezzel tovább rontották a dugók helyzetét.

A többit pedig már ne is említsük. Persze ő semmiért nem felelős… mindig a körülmények és a kormány a hibás. De legalább a BudapestGO-val büszkélkedhet a jóember…

– olvasható a 888 cikkében.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.