Márki-Zay sajnálja, hogy nem működik a fegyverszállítás + videó

Márki-Zay Péter a kampány alatt számos alkalommal megpróbálta megmagyarázni, letagadni korábbi kijelentéseit, amik fegyverszállításra, illetve a katonák háborúba küldésére vonatkoztak. Most azonban megerősítette, valóban lehetett ilyen szándéka a baloldalnak.

Forrás: Mediaworks–Hírcentrum2022. 07. 27. 14:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje legutóbbi videójában szó szerint a következőket mondta:

A szankciók lehet, hogy nem működnek úgy, ahogy szerettük volna, a fegyverszállítás sem működik még úgy, ahogy mi szerettük volna, hiszen azt szerettük volna, hogy ennek a hatására Oroszország leállítja a háborút.

Márki-Zay ezzel gyakorlatilag ismét megerősítette, hogy a baloldal szándéka az volt, hogy fegyvereket küldenek a háborúba. Mint emlékezetes Márki-Zay Péter a háború kitörése előtt pár nappal a Partizán YouTube-csatornán beszélt arról, hogy ha a NATO azt akarja, akkor akár katonai segítséget is nyújtana Ukrajnának, majd az ATV-ben a fegyverek szállításáról is beszélt.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Mediaworks–Hírcentrum)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.