Rejtélyes eltűnés, súlyos sérülések a siklósi szeánszon

Öntudatlan állapotban, meztelenül találtak rá egy korábbi valóságshow-szereplőre, miután tudatmódosító hatású teát fogyasztott.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2022. 07. 13. 9:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az információk szerint többedmagával egy szeánszon vett részt a siklósi erdőben a Való Világ korábbi szereplője, Béres Anett, ahol tudatmódosító hatású teakeveréket ivott, miután pedig részt vett a szertartáson, az erdőbe futott.

A valóságshow-ból ismert nőre egy idős férfi bukkant rá, aki kora reggel kapálni indult a szőlőjébe. Azonnal értesítette a helyi szerveket, akik a kiérkezésüket követően látták, hogy a nő öntudatlan állapotban, meztelenül fekszik, és súlyos sérüléseket szerzett. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája, és bordatörést is szenvedett. A sérülések pontos okát egyelőre homály fedi.

A Bors megkeresésére VV Anett édesanyja nem cáfolta, hogy a lányáról van szó, de érthető módon nem kívánt bővebben nyilatkozni. A portálnak egy neve elhallgatását kérő informátor elmondta, hogy a szertartás vezetője a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult, továbbá kiderült, hogy a szeánszra Vokányban került sor, vagyis a korábbi reality szereplő hosszú távot tett meg az erdőn keresztül, mire megtalálták.

Felmerült, hogy a hallucinogén teába drogot is kevertek, ez okozhatta a történéseket. Ugyanakkor úgy tudni, nem minden résztvevőnek lett pozitív a drogtesztje. A Siklósi Rendőrkapitányság mindenesetre kábítószer birtoklása miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. 

Beszámolók szerint a szeánszon ajahuaszka főzetet fogyasztottak, amiről Zacher Gábor toxikológus elmondta: veszélyes szerről van szó, mert kiszámíthatatlan a hatása. Az ajahuaszkát az LSD-hez hasonlóan a hallucinogének közé sorolják.

Borítókép: Béres Anett (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.