Elárasztotta a víz Pest megye két települését + videó

Pincéket, garázsokat és kerteket árasztott el az eső Szigetszentmiklóson és Szigethalmon.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook, MTI2022. 08. 21. 20:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagy eső miatt mintegy félszáz esetben hívták elárasztott pincékhez, garázsokhoz, vízben álló udvarokhoz és elöntött házakhoz a tűzoltókat a Pest megyei Szigetszentmiklóson és Szigethalmon –  tudatta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Szigethalom környékén bokáig ér a víz. (Fotó forrása: Extrém időjárás)

A tájékoztatás szerint Szigetszentmiklóson a Csépi úti aluljáróban rekedt egy autó, a Losonczi utcában a lakóparkot öntötte el a víz. Érkezett jelzés az Alkotás, a Fenyőfa, a Galagonya, a Boglárka, a Muskátli, a Pacsirta, a Tátika, a Kakukkfű utcákból is. A Szabadkai utcából egy üzlet tulajdonosa kérte a tűzoltók segítségét, mert a víz elárasztotta a boltját. 

Szigethalmon a Fiumei utcában, a Mária utcában és a Mű úton dolgoztak a tűzoltók a pincék, kertek és házak vízmentesítésén.

Borítókép: Szigethalom. Fotó forrása: Facebook/Extrém időjárás

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.