időjárás 10°C Aurél 2023. október 5.
logo

Molnár Enikő: Kikérem magamnak, hogy tudatmódosító szer hatása alatt álltam volna + videó

Forrás: Mediaworks-Hírcentrum
2022.08.11. 14:18 2022.08.11. 14:35
Molnár Enikő: Kikérem magamnak, hogy tudatmódosító szer hatása alatt álltam volna + videó

Megtörte a csendet Molnár Enikő és megszólalt a Mediaworks–Hírcentrumnak. Jakab Péter korábbi kabinetfőnöke kikérte magának, hogy Potocskáné Kőrösi Anita szerint tudatmódosító szert fogyasztott volna a miskolci incidens alatt.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk a Jobbikot érintő újabb botrányokról. Augusztus 9-én Jakab Péter volt kabinetfőnöke elutazott Miskolcra, a párt utcafórumára, ahol azt próbálta számon kérni Porocskáné Kőrösi Anitán, hogy valaki kiszivárogtat belsős információkat a médiának.

 

A Jobbik jelenlegi elnökhelyettese szerint az incidens alatt Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

 

„Kikérem magamnak.” – így reagált Potocskáné megnyilvánulására Molnár Enikő. Jakab Péter korábbi kabinetfőnöke a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy azért választotta ezt a sajátságos számonkérést, mert már több módon is próbálta tisztázni a helyzetet, de falakba ütközött és nem kapott válaszokat a kérdéseire. Leszögezte azt is, hogy Jakab Péternek ehhez a konkrét esethez semmi köze nincsen.

Molnár Enikő azt is elárulta, hogy a Potocskáné által benyújtott etikai beadvány nyomán már meghallgatták, és arra számít, hogy hamarosan kizárják a pártból. Ugyanakkor magát az folyamatot koncepciós eljárásnak nevezte.

Borítókép: kép az utcafórumról (Forrás: Facebook/képernyőkép)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.