Távozik a közmédiától Németh Balázs

A bulvármédia állításaival szemben közös megegyezéssel távozik a közmédiától Németh Balázs, az M1 műsorvezetője. A mai magyar híradós szakma egyik legismertebb alakja többéves képernyős munka után új kihívásokra vágyott, amelyek elé nem kíván akadályt gördíteni az MTVA – áll az MTVA sajtóközleményében.

Forrás: MTVA2022. 08. 23. 17:40
NÉMETH Balázs
Budapest, 2021. december 8. Az Egyesy Géza-díjjal kitüntetett Németh Balázs, az M1 mûsorvezetõje a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. székházában 2021. november 23-án. Harmadik alkalommal díjazta a közmédia azon kiválóságokat, akik példaértékû munkájukkal, tevékenységükkel sokat tettek a közösségükért. MTI/Cseke Csilla Fotó: Cseke Csilla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Balázs az M1 2015-ös megalakulása óta meghatározó alakja volt a csatornának, a hírszolgáltatásban számos alkalommal bizonyította magas szintű szakmai hozzáértését, amelynek elismeréseként 2021-ben átvehette a közmédia egyik legrangosabb kitüntetését, az Egyesy Géza-díjat – írják.

A közleményében kiemelték:

a közmédia ezúttal is köszöni és elismeri Németh Balázs hírterületen végezett szerkesztői és műsorvezetői munkáját, jövőbeni feladataihoz, az előtte álló kihívásokhoz sok sikert kíván!

Borítókép: Az Egyesy Géza-díjjal kitüntetett Németh Balázs, az M1 műsorvezetője a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. székházában 2021. november 23-án (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.