A parlament nemzetbiztonsági bizottsága kérte a baloldal külföldi finanszírozásának vizsgálatát

Egyhangú szavazás után hozták meg a döntést – tudatta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: Vg.hu2022. 10. 26. 19:05
null
20220403 budapest mujegpalya ellenzeki kormany varo havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azokra a szerdán megjelent sajtóhírekre reagált a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője, amelyek szerint immár a titkosszolgálatok is vizsgálódnak a baloldali pártok finanszírozási botrányával kapcsolatban.

– A parlament nemzetbiztonsági bizottsága a legutóbbi ülésén egyhangú szavazással rendelte el a baloldali pártok amerikai kampányfinanszírozásával kapcsolatos titkosszolgálati vizsgálatot. Ez a munka elkezdődött – közölte Kocsis Máté frakcióvezető, a nemzetbiztonsági bizottság tagja.

 

Mint írta, 

példátlan és jogellenes, hogy a baloldal több milliárd forint kampánytámogatást kapott külföldről, ez durva beavatkozási kísérlet a magyar választásokba és részletes értékelő-elemző munkát igényel 

– olvasható a Vg.hu cikkében.

 

Borítókép: Márki-Zay Péter, az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje (Forrás: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.