időjárás 7°C Andor , András 2022. november 30.
logo

„Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés”

Forrás: Facebook/Fürjes Balázs
2022.10.05. 12:27 2022.10.05. 13:41
„Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés”

Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára is reagált hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Gyurcsány Ferenc gyalázkodó megnyilvánulására.

„Gyurcsány Ferenc nem az első baloldali toleranciaharcos, aki bátran él a testszégyenítéssel, amikor kifogy a piacképes érvekből (amik eleve nem nagyon voltak neki). Most éppen azóta félretett szövetségesétől, Karácsony Gergelytől vette át a stafétabotot, de hát nem szégyen a fiatalabbtól tanulni” – írja bejegyzésében Fürjes Balázs, majd emlékeztetett arra, hogy

a magát hangsúlyosan antirasszistának pozicionáló Karácsony főpolgármesternek belefért az ortodox zsidókat »tetűcsúszdásnak« nevező, judapestező Bíró László támogatása is – a Városházán, Budapest címere és zászlója előtt, a főpolgármester felirat mögött.

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára továbbá arra is felhívja a figyelmet posztjában, hogy „a liberalizmus legújabb fellegvárában, a Momentumban például cigányozni szeretik a miniszterelnököt, ami egyenlő a rasszizmussal, hiszen senkit nem lehet vélt vagy valós származása miatt gyalázni. Ezek után csodálkozunk a legeslegfrissebb Momentum-elnök és frakcióvezető nyilasköszöntésén? Elszólás volt ez is, véletlen, mint a Karácsony-féle nyelvbotlás?”

A balos holdudvar is bőszen kontrázik a gyűlölködéshez: hajdan népszerű újságírójuk annak idején rádióadásban cigányozta a miniszterelnököt, mondjuk, őt legalább eltiltották. 

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára arra is felhívja a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferenc szóban forgó bejegyzése alatt folyamatosak „a DK-s bérkommentelők vitézkedését bármilyen Gyurcsány-poszt alatt, vagy a baloldali háttéremberek magyarokat gyalázó eszmefuttatásait.”

„Tahóság, testszégyenítés, megbélyegzés, rasszizmus. Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés. Ezt pedig nem én mondom, hanem a választók, negyedszerre. De ezek szerint mindig van lejjebb. És valahogy az mindig Gyurcsány – zárja bejegyzését Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.