Kétmillió forintot gyűjtöttek rászorulóknak egy éjszaka alatt

A férfi nem kért ajándékot. A befolyt kétmillió forintot a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért által képviselt, transzplantált gyerekeket nevelő, rászoruló családok kapják.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 18. 18:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az este vendége volt többek között Ganxsa Zolee, Harsányi Levente, Mészöly Géza válogatott labdarúgó, Tóth Timea válogatott kézilabdázó, Rábaközy Andrea modell és Charlotte Clavier egykori R-Go gida is – írja az Origo.hu cikke.

Az ünnepelt személyét homály fedi, névtelenül segít. Egyúttal hagyományt is szeretne teremteni. 

Az Origo.hu munkatársa egyedüliként jutott be a partira és megszólaltatta őt: 

Célom volt, hogy a barátaimat – akik évtizedek óta nem látták egymást – összehozzam. És hogy segítsünk a rászorulóknak. Mindenkit buzdítok, hogy felesleges ajándékok helyett szervezzen ilyen gyűjtést a születésnapján – árulta el a titokzatos férfi.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.