A Pesti Srácok újságírója állítja, találkozott az adás előtt Baranyi Krisztinával

A polgármestert nem érhette meglepetésként az, hogy ki lesz a vendégkérdező az ATV műsorában.

Munkatársunktól
2022. 11. 14. 20:32
20220622 budapest ferncvarosi kozgyules havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még a Szigorlat című műsor kezdete előtt találkozott Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármesterrel az ATV stúdiójában Szalai Szilárd, a Pesti Srácok munkatársa – jelentette ki az újságíró a Media1 megkeresésére. Ebből következik, hogy 

Baranyit nem érhette meglepetésként a kérdező jelenléte a helyszínen, mivel Szalai állítása szerint egymással szemben álltak a díszletben az adás előtt. 

Az újságíró hozzátette, hogy Baranyi a köszönését nem viszonozta, holott a reakciójából ítélhetően felismerte, hiszen többször találkoztak már egymással. Szalai úgy vélte, a polgármester tudtára adhatta volna a stúdióvezetőnek vagy a műsorvezetőknek, hogy gondja van a Pesti Srácok munkatársával, de Baranyi nem tett semmit ennek érdekében. Így 

a polgármester kirohanását nem tudom másképp értelmezni, mint egyfajta show-elemet

– írta Szalai Szilárd. 

Úgy tűnik, mindez alátámasztja Kárász Róbert, az ATV-től nemrég távozott műsorvezető szavait, aki azt állította, hogy a Pesti Srácok újságírója és a ferencvárosi polgármester találkozott az adás előtt. 

Borítókép: Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.