időjárás 6°C Marcella 2023. január 31.
logo

Nyitrai Zsolt: A magyarországi dollárbaloldal változatlanul kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett

Forrás: MTI
2022.11.29. 20:40 2022.11.29. 20:48
Nyitrai Zsolt: A magyarországi dollárbaloldal változatlanul kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett

A magyarországi dollárbaloldal mind a mai napig egyértelműen kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett, ezért fontos, hogy mindenki mondja el véleményét, vegyen részt a nemzeti konzultációban 

– hangoztatta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos kedden Sárváron. Az elhibázott szankciók egekbe emelték az energiaárakat, növelik az inflációt, a külföldről, Soros-szervezeteken keresztül, például Amerikából finanszírozott baloldal pedig nyilván megfizeti a kapott támogatás árát – fogalmazott a fideszes politikus a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjárás keretében tartott fórumot megelőző sajtótájékoztatón. Hozzátette: 

Európában elsőként és egyedüliként Magyarországon kérdezik meg a választópolgárokat arról, hogy mi a véleményük a szankciókról. 

Nyitrai Zsolt közlése szerint eddig már több mint hétszázezren mondták el a véleményüket a nemzeti konzultáció keretében az „elhibázott szankciókkal” kapcsolatban. Ez pedig komoly támasza lesz a kormányzatnak, amikor itthon és Brüsszelben ki kell állnia a magyar nemzeti álláspont, nemzeti érdekünk mellett – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.

Borítókép: Nyitrai Zsolt (Fotó: MTI/Filep István)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.