Tovább szakad a Jobbik Miskolcon, Gyurcsány Ferenc rátette a kezét a baloldali városvezetésre

Szilágyi Szabolcs volt jobbikos képviselő a Demokratikus Koalícióban folytatja a politizálást.

Magyar Nemzet
2022. 11. 24. 14:13
null
2021.09.21 Budapest Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője utcafórumot tartott Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyurcsányista párt a csütörtöki miskolci közgyűlésen jelentette be, hogy Szilágyi Szabolcs volt jobbikos képviselő a Demokratikus Koalícióban folytatja a politizálást – tájékoztatott a miskolci Fidesz. A bejelentést követően Veres Pál, Miskolc polgármestere kínos magyarázkodás után, egyéb teendőire hivatkozva elhagyta az üléstermet.

 

A miskolci Fidesz szerint tényként kezelhetjük a baloldali belharc eredményét: a DK bekebelezi a Jobbikot Miskolcon is.

 

„Szomorúan látjuk, hogy vannak olyan képviselők, akik pénzért és hatalomért cserébe hátat fordítottak szavazóiknak és elveiknek. Felszólítjuk a Velünk a Város frakciót, hogy ne veszélyeztessék tovább a város működését, szüntessék meg az álláshalmozásokat és ne hergeljék tovább a miskolciakat egy baloldali cicaharccal!” – írta a miskolci Fidesz közleményében.

„Mondjanak le, mielőtt teljesen csődbe viszik a várost! Elég a baloldali ámokfutásból!” – tették hozzá. 

Nem Miskolc az egyetlen város, ahol a baloldal elkezdett szétesni. Mint a napokban megírtuk, Pesterzsébeten Szőnyi Attila képviselő is kilépett pártjából, miután nem értett egyet azzal, hogy megengedték Stummer János volt jobbikos politikusnak, hogy belépjen a pártba.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke (Fotó: Kurucz Árpád/Magyar Nemzet)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.