időjárás -2°C Adél 2023. január 29.
logo

Elsőként a XVI. kerületben nyit újra egy bezárt posta

Szabó Réka Zsuzsanna
2022.12.08. 16:57 2022.12.08. 17:17
Elsőként a XVI. kerületben nyit újra egy bezárt posta

Jól fog indulni az év Árpádföldön, ugyanis a képviselő-testület döntése értelmében 2023. január 2-tól újra lesz postája Árpádföldnek

– jelentette be Facebook-oldalán Antalóczy Csaba, a XVI. kerületi Árpdföld fideszes önkormányzati képviselője.

Antalóczy Csaba emlékeztetett: az árpádföldi postát a Magyar Posta Zrt. november 12-vel ideiglenesen bezárta forráshiányra hivatkozva. Kifejtette: tekintettel arra, hogy az árpádföldi posta az ott lakók számára kiemelt fontossággal bírt, Kovács Péter polgármesterrel (Fidesz–KDNP) és Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselővel (Fidesz–KDNP) tárgyalásokat kezdeményeztek a Magyar Posta Zrt.-nél az Állás utcai posta újranyitásának lehetőségeiről.

A tárgyalások sikerrel zárultak, és tegnap a képviselő-testületi ülésen elfogadtuk azt a határozati javaslatot, aminek eredményeképpen Árpádföldnek újra lesz postája 

– osztotta meg az örömhírt a képviselő. Hozzátette: a XVI. kerületi önkormányzat negyedévente 9,3 millió forint szolgáltatási díjat biztosít a Magyar Posta Zrt.-nek annak érdekében, hogy az árpádföldi posta újra elérhető legyen a lakosok számára.

Borítókép: Árpádföldi posta (Fotó: Róka László)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.