Fülöp Attila köszönetet mondott a gondoskodáspolitika területén dolgozóknak + videó

Az államtitkár kiemelte, hogy a magyar kormány a továbbiakban is kiemelten támogatni fogja a munkájukat.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook2022. 12. 19. 16:54
FÜLÖP Attila
Nyírbogát, 2022. december 9. Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelõs államtitkára beszédet mond a megújult városi egyesített szociális intézmény és az újonnan megépült szociális szolgáltató központ átadásán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogáton 2022. december 9-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindazok, akik a gondoskodáspolitika területén dolgoznak, akár a szociális területen, akár a gyermekvédelemben, a felzárkózás területén, nap mint nap azért dolgoznak, hogy a magyar közösség nehézségei ellenére is egybekovácsolódva erős nemzet és erős közösség legyen.

– emelte ki a hivatalos Facebook-bejegyzésében a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára.

Fülöp Attila a magyar kormány és a magyar állam nevében is megköszönte a gondoskodáspolitika területén dolgozók munkáját, beleértve közösségépítő fáradozásaikat. 

Azt a munkát, amit végeznek, a továbbiakban is támogatni fogjuk.

– tette hozzá.

Az államtitkár felidézte, hogy húszszázalékos béremelés volt az ágazatban, és a mostani megállapodás a garantált bérminimumról és a minimálbérről azt garantálja, hogy az ágazatban dolgozók a jövő évben is többet tudnak hazavinni.

Kiemelte:

Ezt az évet úgy kezdtük, hogy a gyermekvédelemben, a legnehezebb területen dolgozók speciális pótlékát ötszörösére emelte a kormány, egy év végi döntésnek köszönhetően pedig január 1-től a nevelőszülők 25 százalékkal megemelt nevelési ellátmányt kapnak.

Borítókép: Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára beszédet mond a megújult városi egyesített szociális intézmény és az újonnan megépült szociális szolgáltató központ átadásán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogáton 2022. december 9-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.