Csípős humorral figurázta ki a Kétfarkú Kutya párt a Momentum óriásplakátjait

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt jellegzetes humorú Facebook-posztban reagált az ellenzéki párt sejtetésre épülő új kampányára.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutyapárt2023. 01. 18. 17:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum óriásplakátjain egy fantomkép körvonalai sejtetik egy egyelőre ismeretlen kilétű politikus személyét, mellette pedig ez a szöveg olvasható: „Van válaszunk arra, hogy ki vezesse új útra Magyarországot.”

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt posztjában az eredeti plakátról készült fotó alá beszerkesztette az általuk manipulált verziót, melyen az arc üres sziluettjét saját pártelnökük, Kovács Gergely fotójával töltötték ki – női frizurával. A képhez az alábbi szöveget írták az eredeti helyére:

 

Egyszer majd bejelentünk valamit.

 

Íme, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt változata:

Forrás: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A HVG azt valószínűsítette, hogy Donáth Anna kerül majd fel a plakátokra február 4. után, aki feltehetően a párt húzóneve lesz a jövőre esedékes önkormányzati és európai parlamenti választásokon.

A Magyar Nemzet írt róla korábban, hogy nem ez lenne az első alkalom, hogy a Momentum korábbi elnökét teszi a plakátokra. Múlt év végén Budapesten a Nyugati téren és a Móricz Zsigmond körtéren is látható volt Donáth Anna arcképe. A Momentum a mostani akcióját azzal indokolta, hogy az ellenzéki térfelet az utóbbi hónapokban politikailag leuraló Demokratikus Koalícióval szemben színre kell lépniük.

Borítókép: Donáth Anna kerülhet majd az óriásplakátokra (Fotó: Momentum Mozgalom Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.