Feloldották a korlátozást: újra behajthatnak a kamionok Szlovéniába

Elindulhattak az eddig veszteglő tehergépjárművek.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 23. 17:49
null
Nagaoka, 2022. december 21. Hóban rekedt kamionok a Niigata prefektúrában fekvõ Nagaokában 2022. december 20-án. A Tokiótól északnyugatra fekvõ japán kikötõvárosokban rekordmennyiségû hó esett, ami miatt autók százai rekedtek a fõútvonalakon éjszakára, a helyi vonatközlekedésben pedig fennakadások voltak, és helyenként az áramszolgáltatás is akadozott. MTI/AP/Kyodo News/Szaito Mijuki Fotó: Szaito Mijuki
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feloldották a szlovén hatóságok a korábban, havazás miatt elrendelt korlátozást, most már újra behajthatnak a tehergépkocsik Szlovéniába. 

Hétfőn 15 óra 45 perctől a 7,5 tonna feletti tehergépjárművek akadálytalanul haladhatnak Szlovénia felé

 – közölte a Police.hu. 

Ahogyan arról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt: a nagy havazás miatt, amely lassította a közlekedést, egyes járművek előtt lezárták az utat Szlovéniába. A hóviharok elektromos vezetékeket rongáltak meg, áramkimaradást okozva az ország több pontján, ezért hétfőn 11 óra 20 perctől nem léphették át az országhatárt Tornyiszentmiklósnál és Rédicsnél a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművek.

Borítókép: Hóban rekedt kamionok (képünk illusztráció) (Fotó: MTI/AP/Kyodo News/Szaito Mijuki)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.