Nyilvánosságra hozták a bordélyházláncot üzemeltető riporter nevét

Berkes Bélát letartóztatták.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 01. 18. 9:00
Berkes Bélát, a Kékfény korábbi riporterét rendőrök vezetik Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megnevezték a bordélyházlánc üzemeltetésével gyanúsított riportert, aki korábban a Kékfény című bűnügyi műsorban dolgozott. 

Mindenekelőtt el kell mondanom, ahogyan arról a hírekből nyilván már sokan értesültek, volt munkatársunkat, Berkes Bélát kerítés és prostitúció elősegítésének gyanújával letartóztatták

– közölte a Kékfény műsorvezetője a hétfői adásban, hozzátéve: a hír, miszerint kollégájuk tizenhárom lakást bérelt ki, hogy ott prostituáltak dolgozhassanak, a stáb minden tagját megdöbbentette. 

A műsorvezető azt is leszögezte: kollégájuk munkán túli tevékenységéről nem tudtak, riportjaiban pedig nem volt nyoma részrehajlásnak, bűnözői érdekek érvényesítésének. 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megszüntette Berkes Béla munkaviszonyát. A továbbiak az igazságszolgáltatás feladatkörébe tartoznak

tájékoztatott a Mandiner. 

Ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt: a 44 éves férfi, a köztévé riportere országszerte tizenhárom lakást bérelt, ahol prostituáltak végeztek „védett” szexmunkát.

 A Mandiner megkeresésére az MTVA közölte: a férfi már nem a közmédia alkalmazottja.

Borítókép: Képernyőfelvétel a rendőrség elfogásról készített videójából (Forrás: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.