Ököllel támadt a rendőrre az embercsempész Szegeden

Egy szántóföldön bújt el a migránsokat szállító sofőr, amikor rátaláltak, akkor vált agresszívvá.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 24. 8:26
null
Kiskunmajsa, 2021. október 27. Rendõrök intézkednek egy embercsempésszel szemben Kiskunmajsa közelében 2021. október 27-én. A rendõrök bejelentés alapján állították meg egy holland rendszámú, anyagi káros balesetet okozó, de tovább hajtó furgont, amelyet egy 33 éves brazil férfi vezetett. A jármû rakterében 24 - magát szír állampolgárnak valló - külföldi volt, de személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerûségét nem tudták igazolni. A gyanú szerint a brazil férfi a határsértõket Nyugat-Európába akarta juttatni, ezért ellene embercsempészés gyanúja miatt indított büntetõeljárást a megyei rendõr-fõkapitányság. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy lengyel embercsempész Szegeden rátámadt a járőrre, aki el akarta fogni. 

A város külterületén, hétfőn hajnali fél egykor a járőrök egy lengyel rendszámú gépjárművet ellenőriztek: amint elkezdődött az intézkedés, a lengyel állampolgárságú sofőr kiszállt a gépjárműből, majd elmenekült. Az utasok, a hat, magát szír állampolgárnak valló férfi a járműben maradt. 

A rendőrök a közelben, egy szántásban megbújva találtak rá a sofőrre, aki ököllel támadt az odaérkező járőrre.

A lengyel férfit elfogták, vele szemben hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt is eljárást indítottak – közölte az MTI a rendőrség honlapján közzétett információk alapján. 

Borítókép: Illusztráció – Rendőrök intézkednek egy embercsempésszel szemben Kiskunmajsa közelében 2021. október 27-én (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.