Továbbra sem javul az idő: viharos szél és hózápor csap le az országra

Késő estére mínusz 3 és 4 Celsius-fok közé hűl le a levegő.

Magyar Nemzet
Forrás: MET, Köpönyeg2023. 01. 31. 16:41
null
Debrecen, 2021. január 25. Esernyõjét fogja egy nõ Debrecenben, az erõs széllel kísért havas esõben 2021. január 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az északnyugati szél sokfelé lesz erős, néhol viharos széllökések is lehetnek. Helyenként előfordulhat még egy-egy 70 km/h körüli széllökés, azonban estig fokozatosan veszít majd erejéből a szél – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Elszórtan várható zápor, havas eső zápor, hózápor. Éjszaka a keleti északkeleti határnál tartósan is megmaradhat a hó és átmenetileg kifehéredhet a táj.

Késő estére mínusz 3 és 4 Celsius-fok közé hűl le a levegő.

 

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A fagyos idő és a megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet – írja a Köpönyeg.hu.

Borítókép: Esernyőjét fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.